Actueel

 1. Bronckhorst: "Regels plaatsen mantelzorgwoningen versoepeld"

  Bronckhorst: "Regels plaatsen mantelzorgwoningen versoepeld"

  "Landelijk beleid is erop gericht dat mensen langer zelfstandig blijven wonen en ook in Bronckhorst zetten we ons daarvoor in. Als mensen langer zelfstandig wonen, doen zij voor hulp en ondersteuning uiteindelijk vaak een beroep op een mantelzorger (veelal een naaste). Bij intensievere zorg kan een mantelzorgwoning de situatie voor de mantelzorger makkelijker maken."

  Lees meer
 2. Week van Zorg en Welzijn 2017

  Week van Zorg en Welzijn 2017

  Deze week is het de Week van Zorg en Welzijn. Kleinschalig wonen in de zorg staat hierbij ook in de schijnwerpers. Bent u op zoek een geschikt woonobject? Kom dan eens kijken in onze voorbeeld mantelzorgwoning in Warnsveld!

  Lees meer
 3. Dag van de Mantelzorg 2016

  Dag van de Mantelzorg 2016

  In Nederland zijn er ruim 3,5 miljoen mensen die voor een ander zorgen en maar liefst twee derde van de mantelzorgers zorgt meer dan 8 uur per week voor iemand. In veel gevallen hebben mantelzorger hiernaast ook nog een betaalde baan. Omdat mantelzorg over het algemeen is gericht op familie of bekenden, vinden mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet!

  Lees meer
 4. Senioord op de Oost West Thuis Best markt op 7 en 8 oktober

  Senioord op de Oost West Thuis Best markt op 7 en 8 oktober

  Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober zijn wij vertegenwoordigd op de Oost West Thuis Best markt in de gemeente Bronckhorst!

  Lees meer

Actueel/Blog

 1. Bronckhorst: "Regels plaatsen mantelzorgwoningen versoepeld"
 2. Week van Zorg en Welzijn 2017

Laatste tweets