De voordelen

De voordelen van een tijdelijke mantelzorgwoning in uw tuin

De voordelen van een Senioord mantelzorgwoning

  • Snelle plaatsing (in 2 à 3 weken gereed voor bewoning)

We plaatsen niet zo maar een unit in uw tuin, we maken er een echt huisje van. De aangeleverde prefab onderdelen worden ter plekke gemonteerd. Dit gebeurt zeer zorgvuldig, zodat de woning aan de scherpste eisen voldoet.

  • Ouders kunnen langer zelfstandig blijven wonen

Met een mantelzorg(st)er in de buurt kan iedereen langer zelfstandig blijven wonen. In een veilige woonomgeving, niet volledig afhankelijk van anderen. Een mantelzorger in de buurt kan een oogje in het zeil houden en dat is voor veel mensen een geruststelling.

  • Geen vereenzaming en isolement

Uw vader of moeder heeft een thuis in een vertrouwde omgeving en blijft zelfstandig, met uw ondersteuning. Ook kan uw vader of moeder eigen visite ontvangen, zelfstandig een kop koffie zetten en de afwas doen. Bovendien is er meer contact met de familie.

  • U kunt snel hulp bieden en zorg verlenen als dat nodig is

Het kabinet wil dat kinderen, andere familieleden en vrienden meer zorgtaken voor hulpbehoevende naasten op zich nemen. Deze mantelzorgwoning is hiervoor een prima oplossing. U hoeft niet steeds heen en weer te reizen, maar kunt op elk gewenste moment even binnenstappen. En naar de huisarts of samen boodschappen doen hoeft nu niet meer een hele ochtend te duren. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen dagelijkse bezigheden.

  • Tijdens de duur van de zorg te plaatsen; daarna snel te demonteren

Wanneer de mantelzorg niet meer nodig is, is de woning snel weer te demonteren en weg te halen.

  • Ook zeer geschikt voor gehandicapte kinderen

Onze mantelzorgwoningen zijn ook ideaal voor inwonende kinderen met een beperking of psychische problemen. Dankzij een mantelzorgwoning geeft u uw kind meer vrijheid, terwijl u toch in de buurt bent om bescherming en zorg te bieden.

  • Duurzaam en herbruikbaar

De mantelzorgwoningen van Senioord zijn gemaakt van duurzame materialen en volledig herbruikbaar. Iedere woning bezit een positieve GPR gebouw score. Dit betekent dat de woning duurzaam is op het gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

Actueel/Blog

  1. Vakantiesluiting, gesloten t/m vrijdag 5 januari
  2. Dag van de Mantelzorg 2017

Laatste tweets